Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Furulyaszo, avagy a szel suvit?

2011.05.19. 00:21 | gesztenyecico | 1 komment

Anna altal felfedezett csodas osszerakos gyerekfurulya nagy siker. En is szeretek vele kiserletezni, de termeszetesen Gordi az elso. Eleinte megtanulta, hogy egy-egy darabba belekiabalva (azaz jo hangosan mondja, hogy "hoooooo") izgalmasan hangzik, aztan kesobb a sip reszevel is probalkozott, eleinte oda is belekiabalva, kesobb belepruszkolve a nyalat, mostanra meg teljesen jol megy neki szabalyszeruen fujva. Persze a lyukakkal nem tud mit kezdeni, igy csak fujja, fujja mint egy sipot... de nagy nagy elvezettel.

Vasarnaponkent Alba kotelezo college vacsorara megy, oltony, talar, ami kell... Most hetvegen mikor megerkezett, nehany fiatal fellow mar elmelyulten beszelgetett. A felettunk lako lany vitte a szot, es epp felhaborodottan magyarazta, hogy valaki fuvolazni vagy furulyazni kezdett a kornyeken, es hat remes hangokat ad ki, hamis, sot igazabol dallam sincs, neha nem is biztos benne, hogy nem a szel suvit, de a lenyeg, hogy fulszaggato. Khm, khm, ize, mondta Alba, szanjuk banjuk, de lehet hogy tolunk jon, tudod, a gyerek, meg az a jatekfurulya, de majd este nem engedjuk... Nagy volt a derultseg, a lany is jot nevetett. Alba meg taktikusan nem arulta el, hogy vettunk egy rendes furulyat is, es egyelore csekely repertoarunkat bar lelkesen, de eleg hamiskasan szoktuk mi is gyakorolni :)

Címkék: videó gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr122915573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenlébe 2011.05.19. 22:10:25

hehe :) de majd amikor Gordi hires furulyas lesz, majd buszken meseli mindenkinek hogy o mar akkor megmondta micsoda tehetseg lakik alatta :):)
süti beállítások módosítása