Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Vegyes hirek Gordirol

2011.02.17. 12:55 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

Egy hete nem irtam Gordirol, ugyhogy osszeszedem mi izgalmas tortent az elmult napokban (rokakat kiveve). Egy ilyen kismalac eleteben egy het hosszu ido, es ennek megfeleloen egy het alatt is latvanyosan (legalabbis a szuloi szemeknek az) sokat nott es fejlodott, es meg edesebb lett.

Nagyon probal helyet valtoztatni, nagyon akarja, es nagyon ideges lesz, hogy nem sikerul. Az agyon hasonfekve a regi trukkel probalkozik, leteszi a fejet, felemeli a popsijat es elore rugja magat, igy centinkent, de halad. A foldon ezzel nem probalkozik, ott marad a "repules" (allitolag tipikus baba jellegzetesseg), felemeli kezet-labat es a hasan egyensulyozik, a hatas kedveert nyog is hozza, majd feltamaszkodik, hogy megnezze mi az eredmeny. Persze semmi, igy meg hangosabban nyogve probalja ujra. Ha ez vegkepp nem valik be, akkor nyujtott karral feltamaszkodik, es elkezdi tolni magat... hatrafele. Mivel ezzel sem a kivant eredmenyt eri el, altalaban kicsit nekikeseredik es meg kell mentenem a helyzetet. Van azonban egy uj kiserleti pozicio is, felhuzza magat negykezlabra es hintazik elore hatra. Ekkor haromfele dolog tortenhet. Vagy szimplan kitolja hatra a labait es egyszeruen lehasal, vagy egyre erosebben hintazik, vegul lenduletet vesz, es elore veti magat (ez eleg felelmetesen nez ki, de ezzel egyszerre megtesz 20 centit), vagy orulten koncentral es emelgetni kezdi felvaltva a ket kezet. Ez a legujabb tudomany, nagyon komolyan veszi a gyakorlast, de haladni nem tud vele, illetve lassan tolja magat hatrafele, aztan egy batrabb kezemeles utan oldalradol. De valamelyik reggel, mig mi reggeliztunk, o azert valahogy odatornazta magat a jatekosdobozahoz, bele is kukucskalt, mint valami kiskutya, de mivel belenyulni nem tudott, el kezdte ragni a szelet. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy hete folyamatosan karattyol, leginkabb amikor kipihent, "mambudzsabajanyullasssada", vagy valami hasonlo, es persze babakiejtessel. Kepes hajnalban nekikezdeni, de annyira edesen csinalja, hogy mindig megnevettet vele minket. Figyeli ahogy beszelunk, ebredes utan szeret azzal jatszani, hogy megprobalja megfogni a nyelvem mig suttogok neki, aminek persze nagy kacagas meg nyalas berreges lesz a vege. Felfedezte az agyunk felett a polcon az eskuvoi kepunket is, fantasztikus volt latni az arcan a felismerest, hogy azok mi vagyunk. Aztan az arcom melle tettem a kepet, csak ugy cikazott a szeme... Tegnap pedig a csapbol folyo vizzel is megismerkedett, nagyon izgatta, hogy a vizsugarat hogyhogy nem tudja megragadni. A mondokazasrol viszont tegnap sajnos lemaradtunk, de az egyik mesekonyvunkben vagy pici pokocska, es ott mindig elmondom az "incy-wincy spider" versiket, amivel a mondokazos foglalkozas altalaban kezdodik. Meglepett kicsit, hogy Gordi felkapta a fejet, es a vegeig vigyorogva figyelt, pontosan tudta, hogy ez ismeros. Azert lepett meg, mert sokat szoktam enekelni, es eddig nem tunt fel, hogy barmelyik dalt ismeroskent udvozolne, de ezt a pokocskasat akarmikor kezdem el, abbahagyja amit epp csinal es lathatolag elvezettel figyel. Nagyon orulok neki!

Kaja fronton is talan van elorelepes, de ezt majd megirom kulon.

 

Címkék: játék gordon mondóka babamozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr272667776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása