Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Hetvegi rokaparti

2011.02.15. 12:02 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

Pentek este kezdodott, es meg veletlenul sem a helyes kis vorosbundas allatkakkal, hanem azok utalatos nevrokonaival, azokkal melyek a lakodalmas kutyaval is baratsagot kotottek a mondas szerint. Gordi aludt mar, Misha volt vendegsegben nalunk, es mikor indulni keszult, ereztem, hogy alig tudok mosolyt eroltetni az arcomra, ugrasra keszen vartam, hogy kilepjen az ajton vegre, vacsoravendeg elott megsem illik a szonyegre dobni az iment elfogyasztott desszertet. Kibirtam.

Eleinte remeltem, hogy csak a dupla adag csokissuti fekudte meg a gyomrom, vagy a gyerek mellett a foldon behabzsolt vacsora, de sajnos tul jol ismerjuk mi mar ezt a norovirus hozta rokapajtit es a masik nenevezzukneven baratjat... Szegeny Albanak megint vegig kellett asszisztalnia azt ami holnaputan menetrendszerint var ra. O aludt Gordi mellett, csak akkor csereltunk helyet mikor meg kellett szoptatni, es nem volt mindig konnyu kibirnom mig jollakik. Delelott vegre bennem maradt egy kis limonade, meg nehany szolocukor, es csodaval adoztam a termeszetnek, hogy olyan szukos pillanatokban, mikor egy csepp folyadekot sem pazarol a testem olyan uri huncutsagokra, mint pisilesre es porzik a szam a szarazsagtol, tejet azert ad a kicsi babamnak. Na nem tul sokat, nem tul gyorsan, de azert ad. Ennek egyetlen apro mellekhatasa volt, hogy amit meg birtam inni, az sem az enyem volt, igy egesz nap erotlenul hevertem az agyban. 

Egy emelygos ejszaka utan aztan jott vasarnap a feliveles, alma, ropi es piritos, es igaz, hogy a remeny hal meg utoljara, de azert meghal, igy hiaba biztunk benne, hogy Alba ezuttal megsem kapja el. De igen. Sot, mint gyakorlott rokabaratok, az orat is egesz jol eltalaltuk, hogy mikor erkeznek hozzank ujra. Vasarnap este tehat Alba is vegigcsinalta a musort hosiesen, de o ferfiasan osszeszedte magat masnap azert, gyorsabban mint en. Gordi jol van, mintha a hetvegen beerte volna kevesebb figyelemmel es tobbet is aludt volna, de lehet, hogy ezt csak kepzelem, a lenyeg hogy ugy nez ki kolyokrokakkal nem baratkozik, es ezert nagyon nagyon halas vagyok. (Koszonom anyatej!)

Kedves noro-roka (beceneven noroka. Hahaha...) nem lehetne, hogy egyszer egy evet kihagyjunk? Szivbol utalunk teged, meg mondom oszinten.

 

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr602662599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása