Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Uszodaban

2011.05.24. 23:37 | gesztenyecico | 3 komment

Ugy latszik sportos napjaink vannak, hetvegen Gordival bicikliztunk, ma meg uszodaba mentunk... En is nagyon szeretem a vizet, de valahogy az egesz uszodas-atoltozos-hajszartos musort annyira nem kedvelem, jellemzo hogy most leptem at eloszor a cambridgei nagy uszoda kuszobet (ja, nem, egyszer voltunk bent egy vizilabdameccsen :)). Hannahekkal, meg egy masik angol anyukaval mentunk, nagyon orultem neki, mert fogalmam sem volt hogy valaki ezt egy babaval hogy csinalja vegig... en is vizes, o is vizes, a csempe is vizes, a hajunk is vizes...? Jelentem, nem trivialis a feladat.

Nagyon pozitiv meglepetes volt, hogy az uszoda maximalisan bababarat. Kulon helyiseg van a babakocsik tarolasara, es kulon csaladi oltozofulkek vannak, pelenkazoval, es az egesz uszodaban tobb helyen van olyan falra szerelt kis muanyag szek, ami mintha egy autosules es egy etetoszek romancabol szuletett volna, ahova be lehet rendesen kotni a babat, amig az ember lezuhanyozik (a zuhanyzoban is van ilyen), vagy feloltozik. Nem hasznaltuk, mert harman voltunk, igy tudtunk egymasnak segiteni, de szerintem szuper otlet. A gyerekmedence harom reszbol all, ezek kulonbozo melyseguek, a legnagyobban nem ert le Gordi laba, de a legkisebben meg neki is csak mellkozepig ert a viz, es ott pezsgofurdo modjara bugyborekolt is a medence - Gordi nagy oromere :) A harom kis medencet meg "csuszda" koti ossze, azaz a csempe lankasan van kialakitva es ahogy atbukik a viz az egyik medencebol a masikba, ott le lehet csuszni. Na, nem nagy ugy, 20 centi a szintkulonbseg, Gordi azert visongva elvezte. A viz persze kellemesen meleg, es lehet bevinni labdat, meg vannak kiteve kis habszivacs formak amikbe kapaszkodva lehet lebegni.

Haromnegyed orat voltunk a vizben, nekem is nagyon jolesett, bar uszasrol persze szo sem volt, de a lenyeg amugyis az volt, hogy Gordi pancsolhasson egy nagyot. Egyedul azzal volt baj, hogy a delelotti alvasanak idejeben voltunk, es raadasul egy zaklatott ejszaka utani, reggel hatos kelessel, igy az oltozoben mar magankivul volt a faradsagtol (ahogy a viz nyujtotta stimulacio abbamaradt, kitort rajta a nyug). Bekotottem a kendobe, kiszopogatott egy tasakos babakajat, es meg azelott elaludt, hogy az oltozot elhagytuk volna :) 

Címkék: gordon vízben

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr662930259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaCambridge · http://cambridgeanyu.wordpress.com/ 2011.05.28. 22:23:52

De jó! Nagyon jól hangzik! Nemsokára mi is bemerészkedünk Alízzal. Már csak egy baba/mama fürdőruha meg az úszópelus kell hozzá, asszem, vagy kellhet még valami? Kell úszósapka pl? (babának? mamának?). Ja, és mennyi most a belépő (Parker's Piece ugye?)?

gesztenyecico 2011.05.29. 00:06:46

Uszosapka nem kell, a belepo £4, babanak ingyen :) Meg hozzatok torolkozot :D

Cicatesó · http://szeretemakutyam.freeblog.hu/ 2011.06.02. 16:44:47

Ez szuperül hangzik! Csak ha gondolatban összehasonlítom pl. a Kondorosi uszodával, brrrr..... Mikor lesz nálunk is ilyen...? :(
süti beállítások módosítása