Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Elore

2011.03.15. 18:26 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

Kicsit lemaradtam a blogolasban, pedig nagyot haladtunk az elmult napokban! Gordi elindult elore! Korulbelul ot napja kezdte, vegre sikerult neki a labaival is kovetnie a kezet. Eloszor specialis technikaval probalkozott, tapp-tapp elore a kezekkel, majd a labak egy nyusziugras szeru lendulessel kovettek a testet. A rekord tav 20 centi volt es a sikeres elorejutast gyakran azonnali hatralas kovette, es maradt ahonnan indult. Aztan szinte orarol orara fejlodott, egyre messzebb es egyre ugyesebben kozlekedve. Neha ugy motivaltuk, hogy amit el akart erni, azt ujra es ujra arrebb toltuk egy arasszal, o pedig sikongatva, vigyorogva trapplot elore. Ma reggel pedig eljutotunk oda, hogy mig pakoltam a szaraz ruhakat, felfedezte a talpalatnyi helyet az agy es a fal kozott, es mar nem kellett extra jatek motivacionak, jott-ment, belekapaszkodott a szennyestartoba, ratamaszkodott az agynemutartora, megprobalta kihuzni a fehernemusfiokot, majd belefeletkezett az ajto zsanerjanak a tanulmanyozasaba. Nem kevesse vagyok buszke ra :)

Barhol felterdel, mindenben megkapaszkodik. Es dadadadaaaam! Tegnap felallt. Odamaszott a kinyitott kanapehoz, megkapaszkodott, felterdelt, majd addig ugyeskedett a labaval, mig a talpa volt lent es nem a terde, es akkor felallt. A felso teste nem volt teljesen fuggoleges (a kanape alacsony volt igy), de a mutatvanyt kesobb megismetelte es nagyon nagyon boldog volt, orult o is, hogy sikerult.

Az utobbi hetekben nagyon rakapcsolt a fejlodesre, csak kapkodjuk a fejunk es nagyon orulunk a kis vigyori mindig nevetgelos kisbabanknak!

A vegere meg idefuzom: hetfon megejtettuk a kotelezo 6-8 honapos rutinvizsgalatot (sajnos nem a kedvenc sajat doktorneninknel), szivhallgatassal, mericskelessel, kikerdezessel...stb. A doktorno mindennel elegedett volt, csak szegeny kisfiunk utalta az egeszet (meg faradt is volt), igy vegig sirt, ugy kellett gyozkodni a dokit, hogy amugy szuper mosolygos baba. Gordi 8.30 kilo es 71 centi.  

Címkék: gordon babamozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr422742136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása