Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Zuzmara

2010.12.08. 23:51 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

(Eloszo: ahhoz hogy legyen kedvem rendszeresen irni, le kell mondanom az ekezetekrol, annyira nem all ra a kezem a magyar leosztasra, hogy ugy ketszer annyi ideig tart minden mondat. Marpedig ha valaminek, hat az idonek igencsak hijjan vagyok. Azert remelem megeri.)

 

Tegnap rettenetesen hideg volt itt, minusz negy fok, az erkelyen a szarado ruhak szerintem kove fagytak. De szikrazoan sutott a nap, igy orommel indultam setalni Gordival, talalkozonk volt Annaval es Aliz babaval. A sarokrol persze visszafordultam, mert tudtam, ilyen szepseges zuzmaras nap egyszer van egy evben, vetek lenne a fenykepezogepet otthon hagyni. Kedd delelott persze majdnem ures a park, de akarkivel is talalkoztam, annak szinten fenykepezogep volt a kezeben. Egyutt aztan jo nagyot setaltunk, majdnem egy orat, ennyi kellett, hogy a ket kis manonk elaldjon vegre.

 

 

Címkék: anglia időjárás séta

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr52503429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása