Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Barcelona 1.

2011.09.04. 22:54 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

Szombat (tegnap) keso este erkeztunk. Nagyon kellemes volt igy utazni, mert egesz kora delutanig volt idonk pakolni, csomagolni, igy mindenre jutott ido... vagyis elvileg. Gyakorlatilag persze az utazas elott mindig pattanasig feszulnek az idegek, es bar a borond lezarva, az utolso percben meg eszebe jut az embernek (vagy nem), meglocsolni a viragokat, levinni a szemetet, bekukkantani a hutobe, hogy egy het mulva ne koszonjon vissza a tegnapi maradek spagetti, elmosni az utolso ket tanyert a mosogatoban, es vegul meg ot utolso nagyon fontos dolgot a hatizsak zsebebe gyomoszolni. Es akkor mindig van valami raadas. Csatt! Hogy mi a...! Gordi lerantotta a tojasokat. Persze minek tartom en ott? Keso banat, mind osszetort, igen, ot nyers tojas terul szet a konyhaban, igen, Gordi azonnal negykezlab probalja belevetni magat a dagonyazasba, igen, tiz perc mulva ki kene lepnunk az ajton. Azthiszem eletemben eloszor kiabaltam ra, es a legrosszabb, hogy persze en tettem rossz helyre a tojasokat, es ezert most en vagyok ideges... Szegenykem nagyon megszeppent, de azert egy utolsot meg csapott a szetfolyt tojasfeherjebe.

Ritka meleg nyari napok egyike Cambridgeben, halas vagyok erte, folyik rolunk a viz, de a vonaton kellemes, a repteren Gordi meg vegre elemeben van, masfel oran at szaladgal, megismerkedik a szemelyzettel, es persze nem tud betelni a repulokkel. Kelloen faradt volt, igy a gepen azonnal elaludt. Este tiz mire leszallunk, taxival megyunk a szallasra, ami meglehetosen tavol van a belvarostol. Az epulet egy kollegium, nagyon szep kis szobat kapunk, a legkondi volt az elso amit bekapcsoltam, pici konyha resz is van benne, ami szuper jo, de a fraciaagy eleg kicsi, Albaval ketten elunkre allitva egyensulyoztuk vegig az ejszakat az agy ket szelen, mig Gordi keresztben, szetvetett vegtagokkal uralta az agy nagy reszet :) De legalabb egesz jol aludt. Reggel aztan szemugyre vesszuk napvilagnal hogy hol is vagyunk. Ennel borzasztobb, lehangolobb epuletet meg eletemben nem lattam. Majd teszek fel kepet. Mind kivul, mind a folyosok, szurke, sotet, ormotlan, es bar latszolag nagyon uj es nagyon modern, egyszeruen remes. Na, de nem ezert jottunk. Delelotti programnak a Park Guel-t talaltam ki, hatha Gordinak is tetszik majd a sok izgalmas forma es szines keramiakkal burkolt feluleletek. Nehezen kavartuk el magunkat odaig, meleg volt ma, Gordi a hordozoban ket percnel nem birta tovabb (gondolom melege volt, de eddig ezzel sehol nem volt gondja, nyaron Pesten sem...), igy felvaltva vittuk kezben egesz nap. Onnan meg hol lemaszott volna, es indult volna az ellenkezo iranyba, hol csak tekergett, nem volt egyszeru. A park nagyon szep, a kilatas meses, vegul a nagy teraszon leraktuk Gordit, de mondanom sem kell, hogy az epiteszeti ertekek eleg csekely mertekben kotottek le a figyelmet, a galambokat kergette, es a porban negykezlabazott nagy elvezettel. Vasarnap leven a legtobb hely zarva, vegul egy aranylag draga helyen, aranylag gyenge ebedett fogyasztottunk, majd visszatertunk szallasunkra egy delutani sziesztara. Kipihenten vagtunk neki a belvarosnak, tengerpart, kikoto, mediterran hangulat... Gordi a hordozobol koszonte szepen nem kert, ket labon egyelore nem haladunk hatekonyan, es a turista aradatban ez nem is tunt olyan jo otletnek, igy nem haladtunk gyorsan. De a hajok, siralyok, sok motoros elbuvolte azert. Nagyon finoman bevacsoraztunk, felvaltva persze :) es ezzel be is sotetedett. Itthon a zuhanytalcat megtoltottuk vizzel, ott pancsolhatott egyet a fiatalember, mielott kidolt. Jo ejszakat!  

Címkék: utazás gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr473202973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása