Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Ket kereken

2011.05.22. 23:14 | gesztenyecico | 3 komment

Mar tervezgettuk a dolgot egy ideje, de husvet utan Alba akcioba lendult es utananezett a biciklis gyerekuleseknek es sisakoknak. Olyan ulest akartunk, amit elore lehet szerelni, egyreszt igy latjuk kozben a gyereket, konnyebb beszelni vele, masreszt az egyensulyt is konnyebb tartani, mert a tomegkozeppontunk nem mozdul el annyira, mintha hatra lenne szerelve a gyerek. Egyetlen hatranya, hogy ide csak 15 kiloig lehet gyereket tenni, hatra viszont egy kicsit tovabb, de az meg azert messze van. Alba talalt vegul egy nagyon jo ulest, amihez tartozik egy kis "asztalka" is, igy ha netan elalszik menet kozben a kis utas, arra hajthatja a fejet, egyebkent meg tamaszkodhat ra. Megneztunk mas uleseket is, de szombat reggel vegul meggyozott minket ez, es meg is vettuk. (A boltban nagyon rendesek voltak, bele is probaltuk Gordit az ulesbe.)

A biciklissisak nem volt ennyire konnyu. Elvileg a legkisebb sisakok meretintervallumanak also hataran van Gordi feje, a legtobb gyereksisak megsem allithato, igy akkor hiaba irjak ra, hogy 46 cm-tol jo, ha kozben meg a szemeig lecsuszik a sisak. Gordi nagy tiltakozasa ellenere tobb sisakot is raprobaltunk, mire talaltunk egy markat (Bell) ami vegre eleg kicsi es meg allithato is. Szuper. Tegnap delutan igy minden keszen allt, hogy Gordi megtegye elete elso bicikilis utazasat, meg nekem is, hogy tobb mint egy ev utan eloszor nyeregbe pattanjak. Csak tiz perces utat tettunk a folyoparton, a keso delutani napsutesben, de nagyon jo volt. Ma pedig elesben hasznaltuk, tenyleg azert hogy eljussunk A-bol B-be, es azt kell mondjam nagyon bevallt, erzem, hogy most kitagult a vilag, messzebb, konnyebben es gyorsabban tudunk majd kozlekedni. Gordinak meg be nem allt a csore az utazas kozben, nagyon elenken magyarazott vegig. Az oriasi sisak meg nagyon viccesen all rajta :) Jovo heten atszereljuk az en bringamra, kivancsi vagyok nekem hogy fog majd menni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: bicikli gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr62924995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenlébe 2011.05.23. 22:05:11

hu de tuti! nagyon jopofa! hol vettetek meg a cuccokat? en is gondolkodom hogy milyen ulest vegyunk, de en pont azt olvastam vhol hogy az elol ulo gyerek miatt borul az egyensuly, konnyebb hatul vinni. ezek szt ez nem igy van. es mennyire zavar Gordi az eloredolesben?

gesztenyecico 2011.05.24. 23:18:51

A sisakot az amazonon vettuk, az ulest is lehet ott, de mivel elmentunk a Milton Roadon egy biciklis boltba, mert ki akartuk probalni, hat meg is vettuk. En meg nem bicajoztam vele, Alba azt mondta, hogy egyaltalan nem zavaro es jobb erzes neki, hogy a keze kozott van a gyerek. Meg tok jo hogy kozben latod mit matat :) Meg nem log az arcaba a hatizsak, mintha hatul lenne :) De a legegyszerubbb ha kiprobaljatok a mienket, es erzitek, hogy nektek, meg Emmanak jo-e, mh?

AnnaCambridge · http://cambridgeanyu.wordpress.com/ 2011.05.28. 22:11:59

Szuper felszerelés és remek sisakos portré! Mikor jöttök hozzánk bicóval? Élesítem a kamerát! :)
süti beállítások módosítása