Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

Tapsi, tapsi

2011.06.15. 23:22 | gesztenyecico | Szólj hozzá!

A mult heten, a tizedik hofordulos bejegyzes vegere megirtam, hogy Gordi nem tud tapsolni Tortent aztan tegnap este, a levezeto negyed oraban, mikor mindharman a nagy agyba heveredunk, vagyis mi heveredunk, Gordi meg mesekonyvlapozgatasnak alcazott tombolasba kezd, vagyis folytatja inkabb, hogy Albanak emlitettem, hogy a gyerek meg mindig nem tapsol. Mi? Hogy nem tapsol? De hat... Nem, hidd el, hogy neha ugyan osszeerinti a tenyeret, meg a behajlitott ujjacskait, de inkabb ugy mint aki keszul osszekulcsolni a kezet, de nem tapsol. Mar kezdett volna kibontakozni egy alapos egyetmi vita a taps definiciojarol, es hogy mikor is kene egy gyereknek tapsolnia, mikor Gordi kacagott egyet, es tapsolt par szep csattanosat. Puff neki, anya, hat azt se tudod, hogy tud tapsolni a gyereked? :) A lenyeg, hogy mi helyzettol es a tenytol, hogy tapsikol a gyerek, annyira vidamak lettunk, hogy Gordi az est hatra levo reszeben abba se hagyta a tapsolast, es reggel, mikor kinyitotta  a szemet, na mi volt a legeslegelso dolga? Meg ugy hanyatt fekve tapsolt gyorsan parat :) 

Tegnap egyeb ujdonsaggal is szolgalt, megtanulta a mutatoujjaval csengetni a biciklicsengomet. Szepen, onalloan hasznalja a mutatoujjat fuggetlenul a tobbi ujjatol. (A biciklizesnel ez vicces volt, mert ugraltak elolunk az emberek, pedig elfertem volna mellettuk boven, de ha Gordi mar belemelegedett a csilingelesbe, nem akartam megallitani.) Es ma a zebranal a jelzogombot is szepen megnyomta a mutatoujjaval. Sot, tegnap az asvanyvizesuvegre visszatette a kupakot! Csak pislogtunk. Persze ha nem megy ot masodperc alatt amit kigondolt, akkor elkezdi csapkodni, gondolvan, ami nem ment szepszoval, erovel biztosan fog... De eszrevettem, hogy sokszor, ha csippent, nem a mutatoujjat hasznalja, hanem a kozepsot. Igaz, hogy ezt ugy negy eves koromig en is igy csinaltam. Hanyszor mondta a nagypapa nekem, hogy ne ugy hasznaljam a kezem mint egy majom...!

Címkék: gordon babamozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr732987668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása