Bartók-Pártay Clan

A - már nem is olyan - frissen alakult Bartók-Pártay klán blogja.

Friss topikok

  • gesztenyecico: @mindenlébe: Hehe :) Ez edes, Emma szuper fej, imadom amiket mond :) (2011.10.21. 12:07) Kedvenc nadrag
  • mindenlébe: okos!!!! :) (2011.10.20. 23:12) Futes
  • mindenlébe: huha, dolgozo Anyuka lettel! Elvezd ki minden elonyet, es ne legyen lelkiismeretfurdalasod. A gyer... (2011.09.14. 21:44) Elso nap az irodaban
  • mindenlébe: heheee, ez isteni :):) (2011.08.26. 22:26) Pillanatok
  • mindenlébe: Boldog szülinapot Gordi!!! Mi is örülünk hogy vagy :) (2011.08.09. 21:52) Eltelt egy ev...

A cumi

2011.02.05. 14:02 | gesztenyecico | 2 komment

Alapvetoen nem akartunk cumit Gordinak, olvastunk pro es kontra mindent a cumirol, csak ugy mint az ujjszopasrol, a konkluzio megis az volt, ha megy, akkor eljunk cimu nelkul. Nem is vettunk egy darabot se, a haztartasba is ugy kerul vegul egyetlen darab, hogy a mellszivo es a sterilizalo pakk melle jart egy szimpla atlatszo cumi, semmi extra, semmi csicsa, csak egy cumi. Ki se vettuk a dobozbol. Aztan az ember eleg hamar sutba dobja az elozetes elveit es merev szabalyait egy kisbaba mellett, mert eljon a pont mikor a tulelesert folyik a kuzdelem :) Ket hetes volt Gordi, mikor egy ketsegbeejto hajnalon elokotortuk azt a cumit, mint utolso remenyt... Nem kellett neki. Sot, fel volt haborodva, hogy ilyen ocska trukkokkel probalkozunk. Lehet persze, hogy egy nyugodt percben kellett volna eloszor a szajaba tolnunk, hogy akkor ra tudjon jonni mire is valo az egesz, de ez elmaradt. Par nappal kesobb tettunk meg egy kiseretet, egy hasonloan kimerult pillanatban, de teljes volt a kudarc. Nem akart cumizni. Ha a hadonaszo kis keze veletlenul a szajaba tevedt, azt vadul szopni kezdte, de maig en maradtam az igazi cumi, es ebben viszont nagyon lelkes :)

Par hete aztan megint elokerult a cumi, es Gordi kezebe adtam, lassuk mit kezd vele, elvileg ez egy jo jatek, bababiztos, konnyu, izgalmas formaju es eleg kicsi ahhoz, hogy megdolgoztassa az eppen tanulo ujjacskakat. Azota is neha neha eloveszem, es egy sor izgamas kiserletet vegez vele, imadom figyelni. Persze eloszor a szajaban kot ki, megragja a karikat, aztan a cumi karimajat, majd a cucli reszet, vegul az egeszet megprobalja a szajaba tomni. Neha sikerul rendeltetesszeruen hasznalnia, edesen ket kezzel marokra fogja a karimat, úgy tartja a szajaban amíg cumizik par masodpercig, majd homlokrancolva kiveszi a szajabol es gyanakodva forgatja, „Anya, ez nem mukodik!”. Mikor belenyukszik, hogy sajnos nem jon belole semmi, akkor versenyezteti kicsit a kezet es a szaja szivokepesseget, cumizik, kozben huzza ki a szajabol a cumit. Majd vidaman vigyorog mikor kicuppan vegul a szajabol. Jo kis moka ez, aztan kezdi elorol, megragja a karikat, aztan a karimat... De belefeletkezve cumizni nem cumizza, az ujjat sem... csak engem, de ezen a teren a lelkesedese toretlen.

 

Címkék: játék gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://bartok-partay.blog.hu/api/trackback/id/tr272640122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenlébe 2011.02.05. 20:09:53

Tudod, hogy van ez - eddig nevelési elveim voltak, most már gyerekem van...

Jó ötlet kipróbálni hogy a hisztis időszakon kívül hogyan reagál a cumira. Nálunk se jött be sajnos soha, néha jó lett volna ha nem engem rágicsál...de legalább nem kell majd leszoktatni :)

gesztenyecico 2011.02.06. 22:27:16

@mindenlébe: Ja, ez egy szuper mondas :)

Azthiszem a cumirol mar lekestunk, mar csak jatek neki, regesreg rajott, hogy van ennel egy jobb cumija. De egyszer errol is le kell szoktatni, nem? :)
süti beállítások módosítása